Personlig Träning

Det spelar ingen roll om du är nybörjare, motionär eller elitmotionär. Det viktigaste för mig som personlig tränare är att möta dig på din nivå och lägga upp träning som passar dina mål och dina förutsättningar.
Jag vet vilket hårt arbete som krävs för att nå sina mål, oavsett nivå, och jag finns här för att stötta dig i din resa.

Jag finns och är delägare i Studio Östersund som är Östersunds fräschaste gym där du tränar med din PT; ensam eller i grupp, går på workshops och föreläsningar. Här står du som kund i centrum och hos oss tränar du bara på inbokad tid tillsammans med din tränare.

När jag inte är i studion så befinner jag mig gärna i skidspåret eller ute i löparskorna för att coacha dig till nästa nivå.

Min specialitet är konditionsträning men jag brinner även för styrketräning och en grundstark kropp som klarar vardagens utmaningar. Jag utgår alltid från dina mål och förutsättningar.

Om du vill ha hjälp med att ta ut puls-/fartzoner för din träning så kan jag erbjuda maxpuls och/eller tröskeltest på löpband.
Hör av dig så berättar jag mer!

Träningen kan bedrivas som enskild pt-kund, som duo (två personer) eller som grupp, önskar du träningsprogram mellan våra träffar så löser vi självklart även det.
Alla prisuppgifter finns under fliken ”Prislista” men är ni fler än två så lämnas offert efter era önskemål och mina möjligheter.

Om du vill träna med mig online så finns jag med som coach hos Lofsangruppen