Träning

Det spelar ingen roll om du är nybörjare, motionär eller elitmotionär. Det viktigaste för mig som personlig tränare är att möta dig på din nivå och lägga upp träning som passar dina mål och dina förutsättningar.

Jag finns hos Studio Johanna Rapp på Storgatan 34 som är Östersunds fräschaste gym där du tränar med din PT, går på workshops och föreläsningar. Här står du som kund i centrum och hos oss tränar du bara på inbokad tid tillsammans med din tränare.

När jag inte är i studion så befinner jag mig gärna i skidspåret, ute i löparskorna eller på cykeln för att hjälpa dig att nå dina mål.

Mitt fokusområde är konditionsträning men självklart finns möjlighet till styrketräning för den som hellre vill det. Jag utgår alltid från dina mål och förutsättningar.

Känner du att du har koll på träningen men vill ha lite finslipning av tekniken i löpning eller skidåkning så bokar du en eller flera pt-timmar så jobbar vi med det tillsammans.

Om du vill ha hjälp med att ta ut puls-/fartzoner för din träning så kan jag erbjuda maxpuls och/eller tröskeltest på löpband och SkiErg. Hör av dig så berättar jag mer!

Träningen kan bedrivas som enskild pt-kund, som duo (två personer) eller som grupp.
Alla prisuppgifter finns under fliken ”Prislista” men är ni fler än två så lämnas offert efter era önskemål och mina möjligheter.

Satsar du mot ett speciellt lopp eller mål så kan jag hjälpa dig med upplägget i till exempel fyra eller sex månader. Vi träffas ett antal gånger och tränar/slipar på tekniken/kör tester tillsammans och mellan träffarna får du ett personligt träningsprogram.

Om du vill träna med mig online så finns jag med som coach hos Lofsangruppen